foraje puturi apa pensiuni Bucovina
Studii geotehnice și Foraje puţuri apă de mare adâncime pentru pensiuni
09/02/2021
peleti rumegus fag+molid
Peleții din rumeguş – o soluţie de încălzire rentabilă pentru pensiuni
15/09/2020
Arată-le pe toate

Uși de interior de calitate pentru pensiunile din Bucovina

modele usi de interior

Scopul principal al ușilor de interior de la pensiuni este de a delimita și de a proteja spațiul personal al turistilor. Ușa îndeplinește atât o funcție practică, cât și o funcție auxiliară, cea decorativă.

Odată cu creșterea varietății de uși, cerințele pentru aspectul și culoarea lor au început să joace un rol major în momentul alegerii.

O ușă de interior inspirată poate schimba complet aspectul camerei. De aceea, factori precum detaliile de finisare, culoarea și design-ul au o importanță deosebită. Selectarea culorii ușii este adesea dificilă.

Atunci când alegi culoarea ușilor, nu este necesar să respecți anumite limite: nu există reguli stricte care reglementează utilizarea unei anumite nuanțe. Nu este necesar să respecți standardele, principalul lucru care contează este imaginația ta.

Atunci când alegi ușile interioare, trebuie să te bazezi totuși pe stilul dominant al pensiunii sau hotelului.

modele usi de interior

Ușile de culoare naturală sunt potrivite cu toate stilurile. Nuanțele calde aduc întotdeauna confort în cameră și, prin urmare, vor fi deosebit de potrivite peste tot.

Lemnul închis la culoare (de exemplu, în culoarea „wenge”) va arăta grozav într-un cadru formal.

Atunci când selectezi o ușă pentru un interior clasic, este mai bine să te concentrezi asupra culorilor deschise sau foarte întunecate.

Albul este cea mai multifuncțională culoare. Ușile albe se potrivesc în orice cameră. Culoarea albă creează o senzație de ușurință și libertate. Aceste uși nu intră niciodată în conflict cu detaliile interioare.

Dacă ai în vedere achiziționarea și instalarea ușilor de interior, ia în considerare magazinul DOR din Suceava, care comercializează uși marca Porta Doors.

Ușile de interior DOR pot fi uși vopsite, uși cu finisaj sintetic, uși cu furnir natural sau uși hide.

 Ușile vopsite sunt caracterizate de vopsele profesionale, premium, ce are o rezistență superioară în timp.

Ușile cu finisaj sintetic sunt disponibile într-o varietate de modele și de finisaje și se potrivesc multor tipuri de decoruri.

Ușile de interior acoperite cu furnir natural sunt disponibile în 7 modele de deosebite datorită metodelor tradiționale de prelucrare a lemnului.

Ușile Hide oferă noi perspective design-ului interior, iar datorită lor se poate face integrarea la nivelul peretelui, a tocului și a foii de ușă.

Vizitează și tu site-ul web pentru a vizualiza cataloagele companiei Porta Doors din care poți alege modelul preferat de uși de interior care se potrivesc preferințelor și nevoilor tale.