Care sunt avantajele unei camere video profesionale
Care sunt avantajele unei camere video profesionale
23/09/2021
modele usi de interior
Uși de interior de calitate pentru pensiunile din Bucovina
25/11/2020
Arată-le pe toate

Studii geotehnice și Foraje puţuri apă de mare adâncime pentru pensiuni

foraje puturi apa pensiuni Bucovina

Un studiu geotehnic este ansamblul de activități care permit determinarea proprietăților unui teren; informațiile pe care le furnizează sunt esențiale pentru a defini tipul de fundație și caracteristicile unei construcții viitoare.

Cum se determină cel mai potrivit tip de fundație pentru o construcție?

Prin efectuarea unui studiu geotehnic, sunt definite cele mai potrivite fundații pentru clădirea proiectată.

Modul de a determina caracteristicile terenului pe care urmează să se așeze lucrarea se face prin verificarea terenului.

Planificarea campaniei de cercetare a terenului va varia în funcție de informațiile anterioare despre terenul disponibil și de tipul și complexitatea terenului, extinderea zonei de lucru, tipul de clădire care urmează să fie construită,  dimensiunile sale, analiza clădirilor adiacente și informații despre pânza freatică.

Când trebuie efectuat Studiul Geotehnic?

Raportul geotehnic trebuie întotdeauna realizat în fazele inițiale ale proiectului de construcție, deoarece, așa cum am spus, va determina ce fel de fundație este cea mai potrivită la executarea lucrării.

Ce informații trebuie să furnizezi pentru a solicita un studiu geotehnic?

Informațiile solicitate clientului pentru a efectua un studiu geotehnic sunt în principal trei:

– Tipul clădirii (casă, depozit, clădire cu mai multe etaje etc.)

– Suprafața construcției (trebuie specificat dacă există etaje subterane sau subsoluri)

– Localizarea (adresa)

Cine poate efectua studii geotehnice?

Damifor Tehnic efectuează în principal studii geotehnice în județele Suceava, Iași, Botoșani, Bistrița, Bacău, Neamț și Vaslui pentru întreaga gamă de construcții civile, industriale și infrastructură în transpoturi.

Cei de la Damifor Tehnic sunt conștienți de faptul că, concluziile studiului geotehnic au ca rezultat bugetul pentru execuția materială a lucrării iar prin urmare, realizează studii geotehnice detaliate și fiabile pentru a propune cea mai adecvată și optimizată soluție de construcție care garantează stabilitatea clădirilor la cel mai mic cost posibil.

Compania oferă consultanță tehnică în timpul executării lucrărilor și în cazul oricărui eveniment neprevăzut.

Societatea utilizează tehnologie de ultimă generaţie şi are la bază o echipă profesionistă, care întocmește documentaţia necesară pentru toate fazele de proiectare, în condiţii sigure şi economice.

Personalul firmei este bine instruit, experimentat, orientat către cele mai performante rezultate, aflat mereu la dispoziţia clientului.

Pe lângă activitatea de studii geotehnice, Damifor se mai ocupă de: foraje puțuri apă, foraje geotehnice, încercări penetromerice, micropiloți și alte tipuri de lucrări.

Oferta pentru studii geotehnice și pentru alte servicii se poate cere la numărul de telefon 0746 678 345 sau pe office@damifor.ro. Mai multe detalii despre companie se pot afla și online, de pe site-ul web www.damifor.ro.