Paste in Bucovina 2018
02/02/2018
Teatru scurt în Câmpulung
22/11/2017
Arată-le pe toate

Agenția AXA TRAVEL este specializată în turismul cultural din Bucovina, Moldova, Maramureș și Transilvania. Ghizii turistici licențiați se concentrează asupra persoanei sau familiei/ grupului de prieteni care intenționează să viziteze România, oferind servicii cum ar fi: excursii ghidate la mănăstirile pictate din Bucovina, excursii tematice, excursii speciale.

Serviciile lor includ secțiunea „Căutarea rădăcinilor familiale”, prin care se organizează un tur personal pentru a vizita locurile din care a venit familia ta.

Pentru toate tururile organizate se pot oferi sfaturi, fără plata vreunui comision, persoanele interesate se pot caza rustic în case particulare în sate și la mănăstiri, astfel creîndu-se oportunitatea de a face parte din ospitalitatea cunoscută în lume și în modul prietenos românesc de viață. Aceasta este, cea mai bună șansă de a gusta din mâncărurile și băuturile originale din România, alcătuite din legume bio și carne.

  • Gigi Traciu– Absolvent al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava – specialitatea „Turism și Servicii”, a continuat studiile și instruirile pentru management hotelier, servicii turistice și ghid turistic. A început să lucreze în domeniul turismului din 1990, cu o experiență vastă în toate sectoarele turistice: hotel, restaurant și agent de turism, cunoscut sub numele de GIGI TURISM, apoi a continuat sub numele de AXA TRAVEL.

Date de Contact: 

Persoană de contact: Gigi Traciu
Telefon: +4 0741 477047
Email: tour@axatravel.ro, gigiturism@gmail.com 

Pagina web: https://www.axatravel.ro/

 

Agenția din Suceava a fost o consecință firească a interesului echipei pentru această regiune. În acest mod pot oferi acces rapid la cetățile moldovenești, la coasta ucraineană a Mării Negre și Carpați, nordul României, cu mănăstirile pictate de UNESCO sau bisericile de lemn din Maramureș, precum și la peisajul moldovenesc și interesantele comunități din Găgăuz. Luând timp pentru a înțelege și pentru a învăța cât mai mult posibil despre regiune, tradițiile, istoria și moștenirea sa, agenția a condus multe grupuri și turiști individuali în locurile în care se identifică. Tururile satisfac toate preferințele, bugetele și gusturile.

Pe pagina web https://hellobucovina.com/vei găsi câteva idei de excursii bazate pe diferitele moșteniri naturale și culturale din această parte a Europei. Cu toate acestea, nu ezita să îi anunți dacă ai un interval de timp diferit, un interes specific, nevoi speciale sau un program complex de transport pentru a se potrivi unui turneu. Cu o vastă experiență și cu multe contacte locale în toate locurile pe care le fac tururile, Hello Bucovina poate veni întotdeauna cu o soluție la cererea ta. Iar cea mai mare preocupare, dincolo de cunoștințele pe care sunt bucuroși să le împărtășească, este să te facă să te simți ca acasă în timp ce explorezi.

Date de contact:

Persoană de contact: Ciprian Șlemco

Telefon:+4 0744 29 25 88

Email: contact@hellobucovina.com

Site web: https://hellobucovina.com/