Paste in Bucovina 2018
02/02/2018
Teatru scurt în Câmpulung
22/11/2017
Arată-le pe toate

Ghizi recomandați în Bucovina

Agenția AXA TRAVEL este specializată în turismul cultural din Bucovina, Moldova, Maramureș și Transilvania. Ghizii turistici licențiați se concentrează asupra persoanei sau familiei/ grupului de prieteni care intenționează să viziteze România, oferind servicii cum ar fi: excursii ghidate la mănăstirile pictate din Bucovina, excursii tematice, excursii speciale.

Serviciile lor includ secțiunea „Căutarea rădăcinilor familiale”, prin care se organizează un tur personal pentru a vizita locurile din care a venit familia ta.

Pentru toate tururile organizate se pot oferi sfaturi, fără plata vreunui comision, persoanele interesate se pot caza rustic în case particulare în sate și la mănăstiri, astfel creîndu-se oportunitatea de a face parte din ospitalitatea cunoscută în lume și în modul prietenos românesc de viață. Aceasta este, cea mai bună șansă de a gusta din mâncărurile și băuturile originale din România, alcătuite din legume bio și carne.

  • Gigi Traciu– Absolvent al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava – specialitatea „Turism și Servicii”, a continuat studiile și instruirile pentru management hotelier, servicii turistice și ghid turistic. A început să lucreze în domeniul turismului din 1990, cu o experiență vastă în toate sectoarele turistice: hotel, restaurant și agent de turism, cunoscut sub numele de GIGI TURISM, apoi a continuat sub numele de AXA TRAVEL.

Date de Contact: 

Persoană de contact: Gigi Traciu
Telefon: +4 0741 477047
Email: tour@axatravel.ro, gigiturism@gmail.com 

Pagina web: https://www.axatravel.ro/