Avantajele instalarii unui acoperis metalic la unitati de cazare
04/06/2018
Bucovina
Petrece în Bucovina minivacanța de 1 mai
20/04/2018
Arată-le pe toate

Magazin online camere supraveghere video de exterior

promotie camere video supraveghere 2018

PROTEJEAZĂ-ŢI AFACEREA CU UN SISTEM DE SURAVEGHERE VIDEO!

Camerele video de supraveghere au devenit o parte importanta din viata moderna de zi cu zi, ele putand fi gasite aproape oriunde, la domiciliu, pe strada sau in preajma oricarui alt imobil. Camerele sunt o parte integranta a pastrarii sigurantei, iar progresele tehnologice au dus la sisteme tot mai mici, mai facil de folosit si mai usoare.

Dispozitivele video de supraveghere pentru exterior sunt cea mai importanta parte dintr-un sistem de securitate indiferent ca e vorba de o pensiune, hotel sau un alt imobil. Camerele de supraveghere HikVision de exterior trebuie sa acopere un spatiu mai mare in majoritatea cazurilor. Trebuie sa aiba o lentila puternica pentru a capta fiecare detaliu, precum si fiecare fata care apare in cadru. Camerele sunt proiectate pentru a capta semnal video si audio mai bun si pentru a le trimite la distanta. Atat camerele cu fir cat si cele wireless pot fi utilizate, dar primele costa mult mai putin decat celelalte. Calitatea inregistrarii este suficient de buna pentru a detecta fata sau alte dovezi in caz de invazie.

Un fapt foarte important cu privire la camerele de supraveghere in aer liber este ca acestea sunt utilizabile atat in timpul zilei cat si in timpul noptii. Multe camere vin cu o caracteristica in infrarosu care le permite sa pastreze monitorizarea pe timp de noapte in conditii de iluminare scazuta sau in intuneric total.

promotie camere video supraveghere 2018

Un astfel de kit de supraveghere pentru exterior se poate achizitiona din magazinul online www.camvision.eu, deocamdata fiind la promotie, adica la pretul de 649 lei. Produsul apartine marcii Rovision si contine: un DVR 4 canale de 1080 P, un meniu in limba romana P2P Cloud Support soft vizionare mobil inclus, 4 camere de exterior AHD 2 MP IR30 M rezolutie 2000TVL cu lentila fixa de 3.6 mm, o sursa de alimentare de 12V/6A, 4 cabluri gata mufate de 20 metri si un splitter alimentare cu 5 iesiri tata.

La acest produs beneficiezi de 350 lei reducere, de transport gratuit, de o garantie de 2 ani si asistenta tehnica gratuita inainte si post vanzare. Acest kit este perfect pentru supraveghere si pentru protejarea casei, fiind o solutie practica si economica pentru siguranta imobilului tau, 24 din 7.