promotie camere video supraveghere 2018
Magazin online camere supraveghere video de exterior
04/05/2018
Cazare în Cacica
21/03/2018
Arată-le pe toate

Petrece în Bucovina minivacanța de 1 mai

Bucovina

Cu ocazia weekend-ului prelungit din perioada 27.04 – 1.05.2018 poți evada din cotidian și să petreci câteva zile de relaxare în inima Bucovinei, la una dintre pensiunile care te așteaptă să îi treci pragul. Chiar dacă Bucovina se poate vizita în toate sezoanele, primăvara este specială aici, când natura se renaște și totul este acoperit de un verde crud fermecător.

Rarau

Iubitorii muntelui pot poposi în Vatra Dornei, pentru a sărbători 1 Mai Muncitoresc. Astfel, ei se pot caza la Pensiunea Vila Iulia, o unitate de cazare de 3 stele, în care se îmbină cu armonie clasicul cu modernul și cu tradiția bucovineană și care are o ofertă de nerefuzat cu ocazia acestei zile importante.

Oferta pensiunii constă în într-un sejur de 4 nopți cu mic dejun, din care o noapte este gratuită, în perioada 27.04-1.05.2018, la prețul de 320 lei/persoană. La cerere, gazdele pot organiza: excursie în Parcul Național Călimani, excursie în imprejurimi cu picnic la iarbă verde, cu grătare, mici, bere și pălincă, călărie sau plimbare cu ATV-urile, foc de tabără în grădina vilei. Activitățile precum excursia în împrejurimi cu picnic la iarbă verde, cu grătare, mici, bere și palincă dar și plimbarea cu ATV-ul și cu calul, se achită separat, fiind opționale.

Pentru acei oaspeți care vin însoțiți de către copiii, pensiunea acordă o reducere de 50% la masă și la cazare copiilor până în 14 ani.

Cei care doresc sa poposească în zona Voronețului, pentru a se bucura de mediul natural de aici și de celebrul „Albastru de Voroneț” al mănăstirii, se pot caza la Complex Lions, un loc emblematic, de neuitat, o unitate de cazare de 4 stele de o frumusețe aparte. Complexul are o capacitate de cazare de 60 de locuri, iar camerele sale duble mici sau mari sunt perfecte pentru relaxare. Poți face o rezervare direct pe pagina web a pensiunii, https://www.complexlions.ro/

Cei care doresc să se cazeze chiar în centrul orașului Suceava, se pot caza la Pensiunea Villa Alice, o altă unitate de cazare de 4 stele, acesta fiind locul ideal pentru un sejur de afaceri, de relaxare sau cultural. Villa Alice excelează prin camerele sale deosebite, cu dotări de 5 stele, cum rar mai poți vedea cel puțin în zonă. Prețul unei nopți de cazare aici, pornește de la 129 lei/ noapte. Dacă rezervi direct de pe site-ul pensiunii, www.villaalice.ro, beneficiezi de o reducere de 5% la orice rezervare online.

Pensiunea Coliba lu’ Costache, din Vârfu Dealului, lângă Cacica, pune la dispoziția oaspeților săi camere și apartamente spațioase, la prețuri care încep de la 120 lei/ noapte, impresionând prin amplasarea sa de lângă pădure. Mai multe detalii despre această unitate de cazare găsești pe site-ul pensiunii, https://coliba-costache.ro/