Banner Ludwk Profil
Asigură siguranța casei tale prin instalarea unui acoperiș metalic
19/10/2018
promotie camere video supraveghere 2018
Magazin online camere supraveghere video de exterior
04/05/2018
Arată-le pe toate

Avantajele instalarii unui acoperis metalic la unitati de cazare

Un numar tot mai mare de proprietari de case beneficiaza in ultimii ani de avantajele acoperisurilor metalice. Montajele de acoperis din tigla metalica s-au dublat in ultima vreme si vor continua sa creasca cu 15% pe an, potrivit studiilor. Nu exista niciun alt material mai capabil de a proteja o locuinta de conditiile meteorologice distructive decat tabla tip tigla.

Beneficile acoperisurilor metalice

Durabilitate

Un acoperis metalic va dura cel putin doua pana la trei ori mai mult decat un alt tip de acoperis sau in jur de 40-60 de ani. Metalul este practic imun fata de petele de mucegai inestetice care se formeaza adesea pe sindrile. Instalat corespunzator, un acoperis metalic nu va prezenta scurgeri sau rugina si poate rezista la rafale de vant de pana la 140 km/ora.

Cand cumparatorii au in vedere o casa, ei sunt intotdeauna ingrijorati de starea acoperisului. Vazand una cu acoperis metalic, ei stiu ca nu vor trebui sa faca nimic cu el in urmatorii 50 de ani.

Prietenoase cu mediul

Longevitatea metalului elimina necesitatea inlocuirii frecvente a acoperisului. Daca un acoperis metalic este vreodata scos, acesta poate fi reciclat. Metalul este cea mai buna alegere pentru cladirile verzi, unde obiectivul este reducerea sau eliminarea substantelor chimice. Spre deosebire de acoperisurile din alte materiale traditionale, metalul nu  este vulnerabil la insecte, mucegai sau putregai. Prin urmare, nu necesita aplicarea de insecticide sau alte substante chimice periculoase.

Eficienta energetica

Acoperisurile metalice testate in timp economisesc energie si reduc costurile de racire cu pana la 40%, in functie de locatie. Aparitia de noi vopsele reflectorizante cu proprietati de economisire a energiei a revolutionat industria de acoperisuri rezidentiale. Foarte multi proprietari de locuinte au observat o scadere a facturii lor la energie cu cel putin 25% dupa instalarea acoperisului din tigla metalica

Intretinere usoara

Un acoperis metalic nu se poate sparge, nu se poate curba, nu se poate despica, nu putrezeste si nici nu isi poate pierde rezistenta la impactul cu timpul. Singura intretinere recomandata este o inspectie anuala, curatarea sa de frunze acumulate si de alte impuritati si verificarea accesoriilor si a aparatelor de climatizare pentru a se asigura ca acestea sunt bine drenate si sustinute.

Estetica

O serie de culori, finisaje si profile noi au imbunatatit considerabil aspectul in ultimii 10 ani. Pentru multe persoane estetica este unul dintre cei mai importanti factori in decizia lor de a achizitiona un acoperis metalic.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele instalarii unui acoperis din tigla metalica pe orice fel de cladire. Daca esti interesat de achizitionarea unui astfel de acoperis , Acoperisuri Mihu din Ipotesti, judetul Suceava iti ofera cea mai buna solutie si iti face cea mai buna oferta de pret. Viziteaza-le site-ul, www.acoperisuri-mihu.ro, pentru mai multe detalii.