Cele mai frecvente afecțiuni ale pielii: cauze și tratamente recomandate
Cele mai frecvente afecțiuni ale pielii: cauze și tratamente recomandate
09/02/2022
Cum ai grijă de interiorul mașinii tale Skoda
Cum ai grijă de interiorul mașinii tale Skoda
31/01/2022
Arată-le pe toate

Cum să porți brățări din aur: 5 idei

Cum să porți brățări din aur: 5 idei

Eleganța, stilul și autenticitatea sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc brățările din aur. Multitudinea opțiunilor de integrare a acestora într-o ținută unitară le-a crescut mult popularitatea în ultimii ani, în special când vine vorba de a crea un look extravagant și modern care să te scoată în evidență în orice mulțime. 

Cu toate acestea, există câteva reguli cu privire la cum să integrezi accesoriile astfel încât totul să arate perfect. Descoperă 5 idei despre cum să porți brățări din aur pentru a pune în evidență strălucirea acestora!

1. Alege în funcție de nuanța pielii

Deși brățările din aur pot fi integrate în ținute îndrăznețe din punct de vedere cromatic, este important ca acestea să se potrivească în special nuanței pielii tale. 

De exemplu, bijuteriile din aur clasic se potrivesc cu nuanțele mai închise, mate, în timp ce cele din aur alb au tendința de a lumina tonurile pielii. Tonurile reci ale pielii se potrivesc perfect cu pietrele semiprețioase în culori calde, cum ar fi bejul și cremul, dar și în culori mai intense, precum albastrul și violetul. 

2. Nu uita de lungimea hainelor

Pentru a scoate în evidență calitatea și strălucirea unei brățări din aur, nu purta bluze sau cămăși cu mâneci lungi care să acopere bijuteriile deoarece le-ai ascunde din ținută. 

Pentru un efect sigur, alege articolele vestimentare care să aibă lungimile potrivite, cum ar fi o cămașă sau o rochie fără mâneci, ori un tricou. 

3. Fă din brățară un accesoriu potrivit

Atunci când dorești să integrezi în ținută o brățară din aur, nu mai opta și pentru alte bijuterii sau accesorii. 

Poart-o doar pe aceasta, fără a accesoriza cu ajutorul unui ceas sau altor tipuri de brățări. De asemenea, nu combina bijuterii realizate din metale prețioase diferite, fiindcă nu se vor potrivi din punct de vedere cromatic.

4. Selectează corect forma brățării

Formele brățărilor din aur sunt esențiale pentru a scoate în evidență calitatea prețioasă a acestui metal. Poți opta pentru brățări cu forme clasice, subțiri, cu șnur aurit și eventual cu piatră semiprețioasă sau pentru brățări mai groase.

Fiind niște accesorii versatile, brățările din aur pot fi integrate cu ușurință într-o paletă cromatică variată. Totuși, contrastul creat de o ținută unitară albă sau neagră este unul extrem de plăcut. 

5. Este importantă și culoarea unghiilor 

Chiar dacă o brățară din aur se potrivește cu orice stil de manichiură ales, culoarea acesteia trebuie să se potrivească într-o oarecare măsură și cu nuanța ojei. 

Nu alege o brățară din aur dacă nuanța unghiilor tale este una contrastantă, cum ar fi verdele, portocaliul sau albastrul. Dacă dorești să adaugi ținutei tale o brățară din aur, alege o nuanță subtilă, în culori calde sau neutre. 

Brățările din aur au fost și vor fi un accesoriu iubit de femeile din întreaga lume deoarece denotă atât eleganță, cât și o anumită potență financiară. Aurul este un metal prețios adorat și dorit încă din cele mai vechi timpuri. 

În concluzie, este important ca o brățară din aur să completeze și să întregească o ținută, mai mult decât să iasă în evidență prin strălucirea și eleganța specifice. Datorită posibilității de a se potrivi cu mai multe stiluri vestimentare, aceasta este un accesoriu must-have al oricărei persoane, fie bărbat sau femeie.