Neîntrecuţi sunt meşterii de cabane din lemn rotund din Bucovina
Neîntrecuţi sunt meşterii de cabane din lemn rotund din Bucovina
03/03/2023
Ce trebuie să știi despre alimentele bogate în calciu
Ce trebuie să știi despre alimentele bogate în calciu
24/02/2023
Arată-le pe toate

Cum să îți alegi materialul de inel în funcție de culoarea pielii?

Cum să îți alegi materialul de inel în funcție de culoarea pielii?

Când îți alegi hainele și bijuteriile, trebuie să ai în vedere mai multe criterii, printre care calitatea lor, materialele, dar și potrivirea cu trăsăturile și caracteristicile tale personale. Pentru ca un accesoriu să ți se potrivească, este nevoie ca acesta să se integreze perfect cu nuanțele părului tău, ochilor, chiar și pielii.

De aceea, cele mai chic și stylish persoane pe care le cunoști arată excelent de fiecare dată: știu să își aleagă la perfecție ceea ce poartă.

Iată cum îți poți alege și tu materialele inelelor și bijuteriilor tale în funcție de culoarea pielii!

  • Pielea deschisă la culoare, cu subton rece

O piele foarte deschisă are nevoie de bijuterii fine și elegante, care să o scoată în evidență fără să creeze contraste prea puternice. Iar dacă subtonul tău este unu rece sau neutru, poți purta cu încredere inele de argint Pandora, care vor arăta excelent pe mâinile tale.

Sclipirea rece și elegantă a argintului va completa perfect pielea ta, oferindu-ți un look delicat și feminin. Poți opta pentru inele simple sau pentru inele cu pietre în nuanțe reci sau neutre, precum diamantul și obsidianul, smaraldul verde, safirul albastru sau acvamarinul. Acestea vor oferi un plus de contrast și de personalitate în orice ținută.

  • Pielea deschisă la culoare, cu subton cald

Dacă pielea ta este deschisă la culoare, însă ai un subton cald, cu note subtile de galben sau oranj, probează inele din aur galben.

Este un material clasic, mereu la modă, care va putea fi purtat întotdeauna în absolut orice tip de ținută, elegantă sau casual. Aurul galben va complimenta perfect tonul pielii tale și îi va oferi un plus de strălucire caldă.

De asemenea, pielii tale i se va potrivi foarte bine și aurul roz, care este, la bază, un amestec de aur pur și cupru. Acesta este asemănător cu aurul galben, însă diferența este vizibilă, căci tonurile devin mai degrabă neutre. Așadar, dacă subtonul tău este cald sau neutru, alege aurul roz pentru inelele tale preferate!

  • Pielea medie sau măslinie

În cazul în care pielea ta este medie, puțin bronzată, măslinie (cu subton oliv, ușor verzui) sau cu un subton oranj destul de accentuat, pune-ți în evidență trăsăturile frumoase cu inele din materiale cu strălucire caldă, ca aurul galben, decorat cu pietre naturale colorate, ca topazul galben sau chihlimbarul. Orice look ai alege, acestea îl vor completa minunat!

Poți purta inele din aur galben simple și delicate, sau poți opta pentru bijuterii cu diverse forme, care se înfășoară pe deget și creează modele creative. Orice inel cu strălucire caldă și pietre elegante te va flata, fără îndoială!

  • Pielea închisă la culoare

Tonurile închise ale pielii pot fi cu adevărat fermecătoare, misterioase și sexy. Acestea sunt caracterizate de o lucire aparte, ce poate fi pusă în evidență și mai mult, cu ajutorul inelelor potrivite.

Avantajul pielii închise este că aceasta poate arăta excelent cu aproape orice fel de accesorii. Aurul galben îi va oferi un look luxos, elegant și regal, mai ales dacă este acompaniat de o bijuterie precum citrina.

Totodată, argintul pur și aurul alb vor arăta și ele excelent, sub formă de inele accesorizate cu un diamant sau chiar cu o piatră neagră, precum obsidianul.

Nu în ultimul rând, pielea închisă la culoare poate fi complimentată și de pietre precum rubinul, safirul sau topazul – culorile puternice, strălucitoare, pe un inel din argint sau aur alb, vor oferi pielii un farmec aparte.

Acestea fiind spuse, dacă vei alege inelele în funcție de culoarea pielii, optând pentru materialul și pietrele potrivite, vei reuși să obții un look ideal de fiecare dată. Nu uita să probezi cât mai multe variante, pentru a descoperi exact ce ți se potrivește cel mai bine!