Cum ai grijă de interiorul mașinii tale Skoda
Cum ai grijă de interiorul mașinii tale Skoda
31/01/2022
Funcționarea corectă a fosei septice: X recomandări
Funcționarea corectă a fosei septice: 3 recomandări
12/01/2022
Arată-le pe toate

10 stațiuni potrivite pentru o vacanță în doi

10 stațiuni potrivite pentru o vacanță în doi

Călătoriile și vacanțele în cuplu sunt unele dintre cele mai relaxante, distractive și romantice momente pe care le poți petrece alături de partenerul sau partenera de viață. Nu este niciodată prea devreme pentru a-ți face planuri pentru vacanța de vară, așa că descoperă din lista următoare cele mai îndrăgite stațiuni ale litoralului românesc și stațiuni montane pentru o vacanță în doi!

Stațiuni la malul mării pentru o vacanță în doi

Cap Aurora

Stațiunea Cap Aurora este considerată „perla” litoralului sudic românesc deoarece oferă tuturor turiștilor spații hoteliere de lux, plaje întinse, golfuri cu ape line, distracție, vreme caldă și voie bună! Cap Aurora are o lungime de doar un kilometru, însă acest lucru nu o împiedică să fie vizitată anual de turiști de pretutindeni!

Venus

Un sejur în doi la Venus înseamnă momente de relaxare la marginea mării, în diferitele golfuri cu ape cristaline și chiar în zone cu tratamente balneare. În sudul stațiunii Venus se află un pavilion special amenajat pentru persoanele care doresc băi sulfuroase și nămol. Este o experiență naturală și deosebită pe care o poți împărtăși alături de partenerul sau partenera ta!

Jupiter

Jupiter este stațiunea celor care vor să se distanțeze de aglomerația orașului și să se bucure de o priveliște pitorească și verde! Există plaje sălbatice și plaje moderne deopotrivă așa că vei putea alege întotdeauna plaja ideală pentru tine și jumătatea ta! Aici te vei bucura de răsărituri incredibile: doar voi doi și pescărușii dimineții!

Mamaia

Dacă vrei să petreci o vacanță în doi în inima distracției și a muzicii, atunci Mamaia este stațiunea potrivită pentru voi! Vei descoperi numeroase obiective turistice, de la evenimente mondene, la parcuri acvatice, baruri și cluburi. Bucură-te în perioada zilei de nisipul fin și de apa sărată și calmă a mării, iar seara pregătește-te de dans și petrecere!

Vama Veche

Vama Veche este o stațiune în continuă schimbare, însă își păstrează „vibe-ul” nonconformist și liber, ideal pentru o vacanță deosebită în doi! Este o stațiune-simbol, așa că pregătește-te de o experiență plăcută și plină de aventură, indiferent dacă alegi să rezervi o cameră la pensiune sau vrei să privești cerul înstelat de lângă cort și alături de prietena sau prietenul tău!

Eforie Nord

Eforie Nord este o stațiune potrivită pentru toată lumea: de la familii cu copii, la grupuri de prieteni și cupluri! Vei descoperi numeroase plaje deosebite, de la cele cu umbreluțe și șezlonguri, până la cele sălbatice, cu pietriș, stabilopozi, pietre și verdeață. La doar 2km depărtare se află Eforie Sud, fiind o stațiune ideală pentru cei care doresc tratamente și băi cu nămol!

Stațiuni montane pentru o vacanță în doi

Poiana Brașov

Poiana Brașov oferă cuplurilor intimitate, priveliști incredibile și activități diverse, în funcție de sezon: tenis, skateboarding, mountain biking, patinaj și pârtii de schi! Totodată, vei putea vizita: orașul Brașov, Centrul de Echitație, Castelul Bran, Masivul Postăvaru etc.

Sinaia

Cap Aurora este considerată „perla” litoralului românesc, iar Sinaia este recunoscută drept „Perla Carpaților” deoarece este de o frumusețe uimitoare, pornind de la priveliștile naturale incredibile, la zona urbană, terase și spații hoteliere. Cu atât mai mult, aici poate fi vizitat celebrul Castel Peleș, alături de Pelișor!

Predeal

Predeal pune la dispoziție trasee ușoare pentru toată lumea, cât și plimbări și picnic în pădure, pârtii de schi și localuri în care poți juca alături de partenerul sau partenera ta bowling, biliard sau tenis de masă! Cu atât mai mult, dacă alegi această stațiune, nu uita să faci o vizită cu telescaunul până la Clăbucet pentru o priveliște de poveste!

Bușteni

Bușteni este o stațiune pentru cuplurile aventuroase și gata de drumeție! Dacă simți că este timpul pentru o plimbare în natură, fie aceasta de dificultate ușoară, medie sau dificilă, atunci iată cele mai îndrăgite trasee cu plecare din Bușteni pe care le poți face în cuplu: Cabana Diham, Cabana Babele, Platoul Bucegilor, Cabana Poiana Izvoarelor, Cascada Urlătoarea, Poiana Stânii Regale.

Fie că alegi o stațiune de lux de la malul Mării Negre sau vrei să te bucuri de frumusețea și liniștea naturii și a împrejurimilor montane, este foarte important să petreci timp de calitate alături de partenerul sau partenera ta. Bucură-te de o vacanță aparte în doi!