Hai la ski pe Pârtia Șoimul din Gura Humorului
13/09/2017
„Zilele Culturii Polone”, ediția a-XIX-a, la Suceava
07/09/2017
Arată-le pe toate

Cazare în Corlata, comuna Berchișești – Complex Turistic „Comoara Bucovinei”

În vara acestui an, Complexul Turistic „ Comoara Bucovinei” și-a deschis porțile, fiind situat în satul Corlata, comuna Berchișești și se întinde pe o suprafață de 30 de hectare. Locația este considerată o mică fărâmă de paradis, o adevărată oază de liniște, amplasată la marginea pădurii, într-o zonă deluroasă superbă, perfectă pentru a petrece momente de relaxare.

Complexul dispune de:

– o capacitate de cazare de 10 camere duble și 2 apartamente.

– un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, care este deschis zilnic în intervalul orar 8.00 – 22.00, cu un meniu diversificat ce conține multe preparate tradiționale dar și altele cu influențe ucrainene.

– o sală de conferințe cu o capacitate de până la 50 de persoane.

– o bază sportivă cu două terenuri de fotbal, un teren de tenis de câmp și tribună.

 

Ca și posibilități de agrement, complexul pune la dispoziția oaspeților trei iazuri pline cu pește, care se poate lua acasă după ce a fost prins. Tariful pentru a pescui este de 35 lei/ persoană. Cei care doresc să ia peștele acasă, vor mai plăti încă 15 lei/kg.

Cei careposedă permis de vânătoare, pot vâna, în perioadele sezoanelor legale în imprejurimile pensiunii.

În plus, gazdele vă pun la dispoziție ATV-uri, biciclete și mașini pregătite pentru off-road.

Cei mici se pot bucura de animalele domestice prezente în mini ferma amplasată, de vaci,de iepuri, dar și de animalele sălbatice precum porci mistreți și căprioare.

Pentru  viitor, proprietarii complexului și-au propus deschiderea unui centru SPA și a unei sere proprii care se va întinde pe o suprafață de 980 de metri pătrați.

Cei care doresc să se cazeze la Complex Turistic Comoara Bucovinei pot să aleagă între camerele duble care sunt la prețul de 180 lei/ noapte, între camerele twin care au prețul de 200 lei/noapte și între apartamentele care au prețul de 220 lei/ noapte.

Cazarea se poate face începând cu ora 14.00, iar părăsirea camerei se va face până în ora 12.30.