Bucovina
Petrece în Bucovina minivacanța de 1 mai
20/04/2018
Paste in Bucovina 2018
Oferta Paste in Bucovina 2018
22/02/2018
Arată-le pe toate

Cazare în Cacica

Cacica, este o comună din Bucovina foarte renumită și căutată în special pentru Salină, pentru Biserica romano- catolică construită în anul 1904 si proclamată de către Papa Ioan Paul al II lea în anul 2000 ca basilica minor și pentru Biserica greco- catolică.

Având în vedere aceste obiective dar și celelalte din împrejurimi, tot mai mulți turisti caută cazare în zona Cacicăi. O unitate de cazare foarte iubită de cei care îi trec pragul este pensiunea La Coliba lu’ Costache, localizată în Vârfu Dealului, exact la strada principală. Aici vei găsi camere și apartamente foarte spațioase caracterizate de confort  și liniște, lucruri atât de căutate de fiecare dintre noi. Pensiunea este situată într-un cadru mirific, lângă padure, fiind o construcție în care rusticul se îmbină perfect cu modernul. Atmosfera caldă regăsită aici face ca fiecare clipă petrecută să fie una de neuitat.

La Pensiunea Coliba lu’ Costache vei simți cu adevărat ospitalitatea autentică bucovineană, unde te poți bucura, alături de familie sau de prieteni, de o vacanță așa cum îți dorești. Camerele moderne, echipate la standarde avansate, dotările de ultimă oră și finisajele atent studiate fac din această pensiune locul perfect pentru cazare în Bucovina, dar în special și pentru cazare Cacica.

Pensiunea dispune de un apartament  mare, spațios, care are în componența sa două camere cu vedere spre pădurea din jur și care oferă oaspeților un peisaj de vis. Acesta este dotat cu televizor, internet wi-fi și cu baie proprie cu duș, iar prețul unei nopți de cazare este de 180 lei. Turiștii se mai pot caza în celelalte două camere puse la dispoziție și anume în Camera Maro și în Camera Mov, aici regăsindu-se aceleași facilități ca în cazul apartamentului. Prețul unei nopți de cazare în una dintre cele două camere este de 120 lei.

Pensiunea pune la dispoziția clienților săi un spațiu de joacă pentru copii, un tobogan cu apă pentru ei, lucruri care fac această unitate să fie perfectă pentru familiile cu copii. În plus, oaspeții pot petrece clipe de relaxare în spațiul amenajat pentru grătar în aer liber, pe terasă, în foișor, în grădina de vară, pot face plimbări prin pădurea din apropiere sau pot face o baie revigorantă în piscina gonflabilă.

În incinta pensiunii se pot organiza nunți, aniversări, cumătrii, tăieri de moț, majorate și alte petreceri reușite, capacitatea fiind de 50 de persoane.

Date de contact

Adresa: Vârfu Dealului, Cacica, Bucovina, str Principală, nr 46

Telefon: 0743 093 888 sau 0752 989 104

E-mail: contact@coliba-costache.ro

Site web: www.coliba-costache.ro