AYF Piese Agricole – Un adevărat sprijin pentru fermierii din Bucovina
19/12/2019
reparatii masini de spalat Suceava
Reparația mașinilor de spălat în Suceava
12/12/2019
Arată-le pe toate

Uși exterioare din lemn de stejar sau molid

Ușa exterioară de la intrarea în casă dă naștere primelor impresii despre proprietar. Ușa este elementul care îl atingi pentru ultima dată când pleci de acasă și primul lucru care te salută când ajungi acasă. Nu este de mirare că din ce în ce mai mulți oameni se îndreaptă spre opțiuni de uși din lemn cu adevărat memorabile. Ușa potrivită poate face o impresie bună oaspeților înainte de a suna sau poate completa decorul din interiorul casei.

Instalarea ușilor exterioare din lemn în cadrul unei case este un lucru pe care mulți îl consideră o investiție, motiv pentru care este important  procesul de selecție și procesul de îngrijire a ușilor în mod regulat.

Dingotrans SRL din județul Bacău, furnizează proprietarilor de locuințe o gamă variată de uși de exterior din lemn de stejar sau molid.

Acestea sunt produse din profil de lemn stratificat cu secțiunea de 68×115, cu dublă traversă inferioară. În cazul lor etanșarea se face în mod perfect grație unui cheder dublu și al feroneriei germane Roto Doorsafe, cu sistem de închidere în cinci puncte și yală cilindru cu 3 chei.

Începând cu anul 2015, Dingotrans a început fabricarea tâmplăriei exterioare în diferite grosimi 68/78/92 mm, odată cu achiziționarea CNC-ului. Tâmplăria cu dimensiunea de 78 și 92 mm poate fi echipată cu sticlă tripan.

Ușile pot fi finisate cu finisaje impregnante pe bază de apă, în diverse nuanțe conform paletarului disponibil, grund pe bază de apă, lac final pe bază de apă. Toate acestea asigură produsului protecție maximă la factorii exterrni.

Ușile pot fi dotate cu geam termopan, cu dimensiunea de 4x16x4 cu sticlă de cea mai bună calitate, putând fi confecționate în diverse mărimi și forme.

În portofoliul firmei prezent pe site-ul web www.dingotrans.ro se pot observa o varietate de modele de uși de exterior din lemn realizate de specialiștii Dingotrans.

Astfel, indiferent de buget sau de aspectul actual al unei locuințe, prin simpla schimbare a ușii, aspectul general se va schimba imediat creându-se un aspect cu totul nou.

tamplarier lemn stratificat cu geam termopan

Dingotrans îți poate furniza ușa de exterior perfectă pentru casa ta, ușa care poate crește valoarea proprietății tale și care oferă un aspect deosebit.