Festivalul „Întâlniri Bucovinene” din Câmpulung–28-30 iulie 2017
27/07/2017
Posibilități de cazare în Suceava
29/06/2017
Arată-le pe toate

Posibilități de cazare în Vatra Dornei

Vila Iulia

Vatra Dornei, un colț magic al frumoasei Bucovine, găzduiește Pensiunea Vila Iulia ***, o unitate cu o capacitate de cazare de 30 de locuri, dispuse în garsoniere, camere duble, camere twin și camere single. Toate camerele pensiunii sunt dotate cu: televizor color, telefon, frigider, baie proprie cu duș, internet wireless și rețele de cablu UPC și Digi. Un restaurant, o terasă, o grădină de vară, un spațiu de joacă pentru copii și o cramă întregesc armonia pentru un sejur memorabil.

Pe www.vilaiulia.com poți afla mai multe detalii, poți vedea lista de prețuri specifică fiecărei perioade și poti rezerva o noapte sau mai multe nopți la Vila Iulia din Vatra Dornei.

Vila Center Class

Localizată chiar in centrul stațiunii Vatra Dornei, Pensiunea Vila Center Class impresioneaza prin confortul oferit, prin frumusețea camerelor, prin curățenie, prin atenția primită de către clienți din partea personalului, prin dotări dar și prin ospitalitate. Pensiunea are o capacitate de cazare de 40 de locuri, in camere dotate cu tot ceea ce este necesar, elagante și deosebite.

Pentru rezervări, se poate completa formularul special de pe site: www.centerclass.ro