Posibilități de cazare în Suceava
29/06/2017
Posibilități de cazare în Voroneț
29/06/2017
Arată-le pe toate

Posibilități de cazare în Gura Humorului

Hotel Aldi

68 de locuri de cazare vă așteaptă la Hotel Aldi din Gura Humorului, județul Suceava, toate mobilate elegant, cu mobilier din lemn masiv. Hotelul este ideal atât pentru întâlniri de afaceri cât și pentru activități turistice. Restaurantul, barul și terasa de vară completează sejurul dumneavoastră aici.

Rezervările se pot face online pe pagina web a hotelului www.hotelaldi.ro

 

Hotel Ramona

La 5 km de Mănăstirea Humor și la 800 de metri de orașul Gura Humorului, se află Hotel Ramona, o unitate de cazare ce dispune de 30 de locuri de cazare. Locația impresionează prin camerele sale, mai ales prin cea matrimonială honeymoon dar și prin foișorul, grătarul din curte și locul de joacă pentru copii.

Mai multe detalii despre această locație din Bucovina găsiți pe www.hotel.ramona.ro

 

Pensiunea Sim House

10 camere matrimoniale, 10 twin și 2 apartamente, vă așteaptă pentru a vă caza la Pensiunea Sim House din Gura Humorului. Restaurantul pensiunii este situat la parter și are o capacitate de 170 locuri, fiind perfect pentru nunți, cumătrii, evenimente de amploare, cocktail-uri, petreceri de firmă, etc.

Pagina web a pensiunii vă stă la dispoziție pentru mai multe detalii: www.sim-house.ro

Vila Ramona

Localizată în centrul orașului Gura Humorului, Vila Ramona impresionează prin facilitățile sale, printre care saună, grădină cu grătar, piscină în aer liber și cramă. Vila are o capacitate pentru 20 persoane. Poziționarea strategică, între Mănăstirea Voroneț și Mănăstirea Humorului, face această locație să fie una ideală pentru petrecerea unui sejur în Bucovina.

Mai multe detalii despre această unitate de cazare puteți afla accesând pagina web www.ramona.ro