24 ianuarie
22/01/2019
Oferta-Revelion-Restaurant-Conacul-Zaicesti-Botosani-2019
Oferta Revelion Restaurant Conacul Zăiceşti 2019
08/11/2018
Arată-le pe toate

Max Family- Apartament de închiriat în regim hotelier în Suceava

În ultimii ani, apartamentele în regim hotelier au devenit din ce în ce mai populare printre turiști.

Apartamentele în regim hotelier sunt apartamente mobilate, care de obicei sunt foarte confortabile, dar sunt mai ieftine decât hotelurile. De obicei, oamenii le pot închiria pentru o perioadă mai lungă de timp și plătesc mai puțin decât dacă ar rămâne aceleași perioade de timp într-un hotel. Alte avantaje ale șederii în astfel de apartamente în loc de hoteluri sunt: mai multă intimitate și mai mult spațiu. Deoarece oamenii pot găti în astfel de apartamente, pot economisi și mai mulți bani, fără a trebui să mănânce în restaurante.

Un astfel de apartament de închiriat în regim hotelier este Max Family, proprietate aflată într-o zonă rezidențială, aflată la ieșirea din Suceava, în Sfântu Ilie.

Gazdele pun la dispoziția oaspeților interesați un apartament complet mobilat și complet echipat cu un dormitor cu pat dublu, living open space cu bucătăria și zonă de servit masa, baie.

Apartamentul se adresează atât turiștilor, oamenilor de afaceri, dar și celor care vin în Suceava din diverse alte motive și au nevoie de una sau mai multe nopți de cazare.

Ca și dotări putem enumera: 2 TV-uri cu ecran plat și canale prin cablu, acces la Wi-fi, mașină de spălat, plită de gătit, uscător de haine, ustensile de bucătărie, cuptor cu microunde, frigider, prosoape, papuci de casă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, fier de călcat, etc.

Apartamentul reușește să inspire ideea de acasă pentru toți cei care se cazează aici. Locația este luxoasă și confortabilă și prezintă un mare plus și anume acela că oaspeții se pot relaxa în grădina proprietății, în aer liber.

Prețurile valabile acestei perioade sunt:

  • 200 lei/ noapte
  • 180 lei/ noapte –pentru o perioadă de închiriere de minimum 10 nopți
  • 160 lei/ noapte- pentru o perioadă de închiriere de minimum 20 de nopți

Check-in-ul se poate efectua începând cu ora 17.00, iar check-out-ul se poate face în intervalul orar 06.00- 10.00.

Max Family este un apartament curat, accesibil și oferă servicii excelente, intimitate și libertate de care clienții se pot bucura fără îndoială. Având în vedere facilitățile și dotările oferite, nu există nici un motiv ca aceștia să nu se simtă ca acasă, după ce au căutat apartamente regim hotelier Suceava.