Savarin, cel mai spectaculos restaurant din Bacău
Savarin, cel mai spectaculos restaurant din Bacău
10/08/2022
Care este regulamentul de joc pentru pariuri sportive online
Care este regulamentul de joc pentru pariuri sportive online
14/07/2022
Arată-le pe toate

Vine ziua soției? Iată cu ce o poți surprinde plăcut

Vine ziua soției? Iată cu ce o poți surprinde plăcut

Este ziua soției tale! Nici nu încape îndoială că vrei să o surprinzi plăcut. E firesc să dorești să o faci să se simtă specială, în centrul atenției, pentru că îți dorești să știe că este iubită și că ești fericit să o ai în viața ta. An după an, pe măsură ce se apropie ziua de naștere a soției, ți se întâmplă să rămâi în pană de idei. De aceea noi ți-am pregătit o listă de cadouri cu care sigur nu vei da greș, așadar, uite cu ce să o surprinzi anul acesta:

  1. Cu o vacanță, desigur

Dacă „spirit liber” și „iubitoare de călătorii” sunt cuvintele care îți descriu perfect soția, s-ar putea să avem soluția pentru impasul în care te regăsești. Dacă ea adoră să călătorească, să descopere locuri noi sau să deguste gastronomia diverselor regiuni, atunci s-ar putea ca o vacanță să fie exact ce ar aprecia cel mai mult! Astfel, o poți surprinde cu bilete de avion… ce zici de un city break într-o țară în care își dorea să ajungă de foarte mult timp? Sau o vacanță cu rulota prin țară?

  1. Aparat foto instant, pentru cele mai drăguțe momente 

Dacă este pasionată de fotografie și de colecționarea celor mai mici momente, s-ar putea ca un aparat foto instant să fie exact ce-i lipsea. Cu ajutorul lui va putea imortaliza fiecare moment în timp real, iar câteva momente mai târziu să va bucura de fotografie. Dacă te încântă acest cadou unic și inedit care o va ajuta pe soția ta să captureze cele mai frumoase amintiri, cu siguranță îți va plăcea și următoarea noastră propunere!

  1. Tablouri personalizate, cu ea sau cu voi doi

Cu siguranță nu te-ai fi gândit la tablouri personalizate pentru ziua soției. Deși fotografiem fiecare moment din viețile noastre, ajungem să ne rezumăm doar la simplul publicat pe rețelele sociale. Așadar, pentru un cadou cu adevărat special, oferă-i soției tale un tablou personalizat de la pepanza.ro, fie cu amintirea ei favorită sau o amintire dragă cu voi doi. Cu siguranță va găsi un loc special unde să-l pună și mai mult ca sigur va rămâne în inima ei.

  1. Un buchet de flori este întotdeauna bine-venit

Orice ai face, nu uita de flori! Buchetul de flori trebuie să fie nelipsit, mai ales când e vorba de aniversarea soției tale. Dacă vrei ca buchetul să fie și mai special, poți trimite florile direct la ea la birou, te asigurăm că va fi în centrul atenției. Nu uita să ții cont de următoarele aspecte: care sunt florile ei preferate, culorile favorite, ce fel de ambalaj preferă, dacă preferă un anumit miros specific.    Noi îți recomandăm unele dintre cele mai romantice flori precum lalelele, floarea-soarelui și trandafirii, desigur. Pentru a impresiona și mai mult, atașează o felicitare cu cele mai sincere urări! 

  1. Un parfum care să-i amintească de tine

Parfumul, clasicul cadou cu care este aproape imposibil să dai greș, iar mirosul acestuia îi va aminti mereu de tine. Spre exemplu, îi poți oferi parfumul pe care l-a purtat în ziua nunții, te asigurăm că va aprecia că ți-ai amintit acest aspect mărunt. Dacă nu a purtat parfum în ziua nunții, ai grijă ca parfumul ales să aibă un miros personal, intim și să ofere acel sentimente de confort. Deși știm că este nevoie de timp și efort pentru a-l găsi pe cel mai potrivit, cu siguranță o cunoști foarte bine, deci ai idee ce i-ar plăcea. Noi te asigurăm că micul tău gest o va face să se simtă într-adevăr specială de aniversarea ei.

Deși ai putea avea impresia că soția ta are deja tot ce și-ar putea dori, faptul că te-ai gândit să-i oferi ceva special de aniversarea ei va însemna mult pentru ea! Nu trebuie să cheltuiești o sumă piperată pentru un cadou calitativ, trebuie doar să ții cont de preferințele ei. Cu siguranță va prețui cadourile făcute din suflet, așa că încearcă să fii cât mai romantic!

Sursa foto: Freepik.com