Proprietățile fructelor de pădure și cum pot fi acestea consumate
Proprietățile fructelor de pădure și cum pot fi acestea consumate
23/08/2022
Vine ziua soției? Iată cu ce o poți surprinde plăcut
Vine ziua soției? Iată cu ce o poți surprinde plăcut
20/07/2022
Arată-le pe toate

Savarin, cel mai spectaculos restaurant din Bacău

Savarin, cel mai spectaculos restaurant din Bacău

Bucovina este o destinaţie preferată de vacanţă pentru foarte mulţi români din toate zonele ţării, dar şi din străinătate. Aerul rece de munte este o adevărată gură de oxigen în zilele caniculare de vară, atât la propriu cât şi la figurat, iar vizitarea unei mănăstiri aduce alinare sufletului şi o pace sufletească atât de necesară în tumultul vremurilor actuale în care trăim.

Pentru turiştii care se îndreaptă spre Bucovina venind din sudul ţării pe E85 Bucureşti – Siret, popasurile sunt binevenite şi de multe ori dificil de ales. De aceea, ne-am gândit să vă recomandăm o locaţie spectaculoasă din Bacău: Hotelul Bohemia cu al său Restaurant Savarin. Ușa Hotelului Bohemia din Bacău este mereu deschisă, iar Restaurantul Savarin amplasat în incinta unității de cazare va surprinde pe oricine îi calcă pragul cu decorul boem și rețetele savuroase.

Hotel Bohemia Bacau

În cadrul restaurantului Savarin, se poate servi prânzul sau cina a la carte, se pot organiza mese și petreceri private, aniversări, nunți, botezuri, pot avea loc prezentări și ateliere, seminarii, etc. Meniul restaurantului este simplu și curat, conține rețete cu accente internaționale, chiar și asiatice dar și rețete tradiționale specifice zonei pregătite de bucătari pasionați de arta culinară, fini cunoscători de rețete și combinații spectaculoase. Din meniu nu lipsește nici renumita prăjitură Savarină, cea care i-a inspirat pe proprietari să dea numele restaurantului, aceasta fiind totuși preparată după o rețetă proprie. Meniul se pote consulta pe site-ul web www.restaurantsavarin.ro.

Hotelul Bohemia a reușit în cei peste 7 ani de viață să fie pe placul celor care i-au trecut pragul. Oameni de afaceri, simpli vizitatori, turiști, cu toții au fost încântați de serviciile primite, de atmosfera din cadrul hotelului, de frumusețea și curățenia camerelor, de arhitectura clădirii.

Hotelul pune la dispoziția oaspeților un număr de 24 de camere, amenajate în cromatici diferite care oferă confort și liniște. Camerele se împart în camere duble standard și camere twin cu două paturi care se pot închiria cu 195 lei/ noapte dacă se ocupă în regim single și cu 235 lei/ noapte dacă le ocupă două persoane. În aceste prețuri este inclus și micul dejun bogat servit în stil bufet suedez. Rezervările se pot face prin intermediul websiteului www.hotelbohemia.ro.

Serviciile suplimentare oferite în regim  gratuit includ: parcare supravegheată non stop, internet wi-fi, cameră pentru păstrarea bagajelor, comenzi taxi, trezirea clienților la ora dorită de către aceștia, acordarea de medicamente și materiale sanitare în cadrul primului ajutor, predarea și expedierea corespondenței, asigurarea umbrelelor în caz de nevoie.

Unul dintre marile avantaje ale hotelului este că dispune de propriul restaurant de clasă mondială, Restaurant Savarin. Aici, puteţi servi la prânz sau cină ca fel principal un mușchi de porc cu sos de hribi acompaniat de o porție de legume pe plită, iar la desert celebra „Savarină” cu sos de fructe și cremă de fistic, o rețetă cu totul aparte care doar aici poate fi gustată.

După un asemenea popas, drumul vi se va părea mai uşor de parcurs, iar restul distanţei de aproximativ 150 km până în Bucovina va fi parcursă fără foame sau stres.