6 moduri în care te ajută un card de cumpărături
6 moduri în care te ajută un card de cumpărături
07/10/2022
Proprietățile fructelor de pădure și cum pot fi acestea consumate
Proprietățile fructelor de pădure și cum pot fi acestea consumate
23/08/2022
Arată-le pe toate

Recomandare de cazare şi restaurant în staţiunea turistică Slănic Moldova

Recomandare de cazare şi restaurant în staţiunea turistică Slănic Moldova

Portalul nostru de turism îşi doreşte să promoveze locaţiile care merită cu adevărat. Deşi locuim în Bucovina şi cunoaştem foarte bine această zonă, călătorim în toată ţara şi descoperim de multe ori locaţii cu adevărat impresionante, ce merită un articol pe site-ul nostru.

În această vară am călătorit în apropiere de Bacău, în staţiunea turistică cunoscută sub pseudonimul „Perla Moldovei”, respectiv stațiunea Slănic Moldova. Auzisem de multe ori că acesta poate fi locul ideal de petrecere a timpului liber, perfect pentru relaxare, tratamente balneare, aer curat și plimbări în natură pe malul râului Slănic.

Slănic Moldova se află în județul Bacău, la poalele munților Nemira, la o altitudine de aproximativ 530 m. Stațiunea este renumită pentru izvoarele sale de ape minerale, ușor sulfuroase, hipotonice și oligominerale, izvoare descoperite încă din anul 1801.

Una dintre unitățile de cazare care primesc turiști cu brațele deschide este HOTELUL MOLDAVIA, o unitate nouă de cazare în Slănic Moldova, de 3*, elegantă, curată și foarte primitoare, cu restaurant cu meniu à la carte propriu şi terasă panoramică.

În trecut, clădirea hotelului a fost una dintre cele mai luxoase vile din stațiune, având o istorie de mai bine de un secol. Ulterior, imobilul a găzduit Centrul de perfecționare Bankpost. La 111 ani distanță, clădirea a fost restaurată și introdusă în circuitul turistic sub forma de Hotel Moldavia.

Hotelul are o capacitate de 27 de camere și 2 apartamente toate cu baie proprie, internet wifi gratuit, cablu TV, minibar, televizor cu ecran plat şi mobilier de înaltă calitate.

Atât oaspeții hotelului cât și turiștii din afară pot servi masa în cadrul uimitorului restaurant din Slănic Moldova, aflat chiar în incinta hotelului. Meniul restaurantului este à la carte şi cuprinde preparate culinare pregătite cu pasiune de bucătari pricepuți, atât din bucătăria internațională cât și preparate tradiționale moldoveneşti/românești.

Restaurantul este deschis în fiecare zi  a săptămânii în intervalul orar 08:00 – 22:00, are o capacitate de aproximativ 60 locuri, este localizat la parterul hotelului și este clasificat la 3*. Acesta poate fi locația perfectă pentru anumite evenimente private cum ar fi aniversări, botezuri, nunți, cocktailuri sau cine festive de afaceri.

Restaurantul dispune și de 40 de locuri în exterior, pe terasa restaurant Moldavia. Persoanele care caută o oază de liniște, de relaxare și de aer curat, se vor acomoda perfect şi vor adăuga locaţia la favorite.

Pentru rezervări se poate suna la numerele de telefon 0753 068 282 sau 0234 708 570. Mai multe detalii și imagini ale hotelului și restaurantului MOLDAVIA se găsesc pe site-ul web www.hotelmoldavia.ro.