Festivalul Național al Păstrăvului, ediția a-XIV-a de la Ciocănești
03/08/2017
Festivalul „Întâlniri Bucovinene” din Câmpulung–28-30 iulie 2017
27/07/2017
Arată-le pe toate

Posibilități de cazare în Mănăstirea Humorului

Casa Bunicilor

Această unitate de cazare este reprezentată de un complex turistic format din 3 case tradiționale românești, recondiționate și modernizate care pot găzdui in jur de 30 de persoane. Casuțele păstrează arhitectura veche, rustică, cu prispă și cerdac. Ca și activități de agrement, se poate călări, se poate pescui, se pot face plimbări prin pădure. Restaurantul este aprovizionat doar cu alimente bio, toate produse de către proprietari în incinta pensiunii.

Zona este superbă ca și peisaj, predomină pădurea și dealurile dar și incărcată de istorie- la numai 4 km de Pensiunea Casa Bunicilor, se află Mănăstirea Humorului, monument de arhitectură veche. Întreaga galerie de imagini se poate viziona pe pagina web www.casabunicilor.com

 Chalet Hovel

Chalet Hovel este o minunată pensiune cu pridvor, tipică arhitecturii tradiționale românești din comuna Mănăstirea Humorului, cu circuit închis, aflată la doar 300 m de mănăstire. Parterul este format din living spațios cu șemineu, sufragerie și bucătărie complet echipată. La etaj, pensiunea dispune de 5 dormitoare, toate cu baie proprie.

Exteriorul este dotat cu un foișor cu grătar, loc de joacă pentru copii, saună și hot tub. Alte facilități oferite sunt wi-fi gratuit, parcare și aer condiționat.

Condițiile de cazare se pot citi de pe site-ul web www.chalethovel.ro