schimba imaginea pensiunii cu stalpi de gard armura
Schimbă imaginea pensiunii tale cu stâlpii de gard din oțel de la Armura
30/09/2019
Ofertă aspiratoare profesionale HoReCa pentru lichide și praf
06/05/2019
Arată-le pe toate

ORIENT – Soluţii complete pentru transport agabaritic intern și internațional

ORIENT - Soluţii complete pentru transport agabaritic intern și internațional

ORIENT activează de peste 25 de ani pe piața transportului internațional de mărfuri de tip gabarit depășit (agabaritice).

Având în vedere nivelul de experiență și expertiză în transporturi agabaritice, compania poate oferi suficientă încredere și asigurarea că transportul, indiferent de cât este de mare, va ajunge la destinație rapid și în siguranță. Misiunea celor de la ORIENT este de a oferi excelență în tot ceea ce fac.

Compania deține una dintre cele mai mari flote specializate de utilaje agabaritice din România, cu o mare varietate de remorci și configurații pentru a se acomoda unui transport de mari dimensiuni. 30 de camioane speciale destinate transportului de mărfuri agabaritice cu lungimea maximă de 40 metri, lățimea de 8 metri, înălțimea de 4.5 metri și greutate de până la 250 tone, fac parte din parcul auto propriu. Pe lângă acestea, multiple remorci de tip megatrailer telescopice cu 3, 4, 5, 6 sau 8 axe și trailere modulare contribuie la buna desfășurare a transporturilor.

Întreaga echipă proiectează un plan cuprinzător pentru toate încărcările specializate și lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege pe deplin detaliile complexe ale expedierii. Odată ce detaliile au fost stabilite și o remorcă adecvată este selectată, echipa ORIENT este responsabilă  de obținerea autorizațiilor necesare pentru a efectua transportul în condiții de maximă siguranță și cât mai rapid.

Datorită echipamentelor de mișcare și transport de cea mai înaltă calitate și echipei de șoferi profesioniști, ORIENT poate rezolva chiar și cele mai complexe nevoi de transport agabaritic.

Compania este una dintre puținele firme de transport din România acreditată să efectueze transport agabaritic la nivel  internațional în țările Uniunii Europene. ORIENT are încheiate contracte de colaborare in transport cu marii producători de electronice, electrocasnice, utilaje agricole sau automobile.

Unul dintre cele mai recente transporturi speciale efectuate de ORIENT pe plan intern a constat în transportul unei grinzi din beton pentru un pod feroviar cu dimensiunile de 32 tone și 15.7 metri lungime.

ORIENT - Soluţii complete pentru transport agabaritic intern și internațional

Această grindă a fost transportată cu succes cu ajutorul unui trailer cu 4 axe în decurs de o zi și a necesitat autorizații speciale pentru lungime. A fost nevoie de o macara pentru încărcarea și descărcarea grinzii. Operațiunii i-a fost întocmită o poliță individuală de asigurare.

Transportul face parte dintr-un proiect amplu, un proiect care se va desfășura pe o perioadă mai lungă de timp.