ORIENT - Soluţii complete pentru transport agabaritic intern și internațional
ORIENT – Soluţii complete pentru transport agabaritic intern și internațional
24/09/2019
Bucovina Acoustic Park 2019 Vatra Dornei
Bucovina Acoustic Park 2019 Vatra Dornei
06/05/2019
Arată-le pe toate

Ofertă aspiratoare profesionale HoReCa pentru lichide și praf

Aspiratoarele profesionale sunt unele dintre cele mai necesare elemente în hoteluri. Aceste echipamente sunt necesare pentru a menține hotelul și camerele într-o stare perfectă de curățenie.

Lucrul cu mașinile profesionale precum aspiratoare sau mașini de spălat podelele este important deoarece acestea sunt mai durabile și mai puternice decât echipamentele obișnuite. Ele sunt construite pentru a rezista uzurii zilnice. Acestea fiind spuse, aceste echipamente reprezintă investiții inteligente pentru mulți proprietari de unități de cazare.

Compania Best Distribution SRL din Suceava furnizează o gamă completă de echipamente de curățenie profesionale, marca Taski cu prețuri cuprinse între 872.41 și 95 133,47 lei. Gama de produse cuprinde: aspiratoare, aspiratoare pentru lichide și praf, aspiratoare portabile, mașini compacte pentru curățare, mașini monodisc, mașini automate pentru pardoseli, mașini automate pentru suprafețe.

În continuare vom prezenta câteva produse care fac parte din oferta de echipamente de curățenie profesionale furnizate de către Best Distribution SRL:

Aspirator pentru lichide si praf - Taski Vacumat 44TAspirator pentru lichide și praf – Taski Vacumat 44Tpreț 4039.73 lei, preț fără TVA

www.serveteledehartie.ro/articole-curatenie/445-aspirator-pentru-lichide-si-praf-taski-vacumat-44t.html

Acest aspirator este perfect pentru suprafețele medii spre mari, asigurând o creștere semnificativă  a randamentului, o putere excelentă de aspirație, operare ergonomică și rezistență.

Date tehnice: Capacitatea bazinului este de 44 litri, lățimea racletei este de 64 cm, greutatea sa este de 23 kg, nivelul zgomotului este de 67db iar dimensiunile sale sunt 830x530x930mm.

Aspirator Taski Aero 15 Euro

Aspirator Taski Aero 15 europreț 1027.28 lei, preț fără TVA

www.serveteledehartie.ro/articole-curatenie/618-aspirator-taskii-aero-8-euro.html

Acest aspirator integrează tehnologia de ultimă generație fiind prevăzut cu un motor foarte eficient. Acesta este ultrasilențios datorită tehnologiei brevetate whisper. Acest model asigură un design compact și robust, un concept durabil de înaltă eficiență, tehnologie whisper Taski ultrasilențioasă, proiectare și testare conform celor mai bune practici operaționale.

Designul său permite depozitarea în spații mici. Este ușor de transportat datorită mânerului ergonomic integrat.

Masina automata de spalat - Taski Swingo 1650 BMS

Mașina automată de spălat – Taski Swingo 1650 BMSpreț 43837.33 lei, preț fără TVA

www.serveteledehartie.ro/articole-curatenie/428-masina-automata-de-spalat-taski-swingo-1650-bms.html

Acest echipament este perfect pentru spălarea și uscarea pardoselilor fiind dotată cu acumulatori și încărcător extrem. Datorită acestei mașinării vei obține performanțe de curățare inegalabile, cam 2475 m2/h, productivitate ridicată, manevrabilitate, ergonomie foarte bună, simplitate și întreținere ușoară. Acest echipament este cel mai performant din clasa sa mulțumită capacității mari a bateriei, bazinului mare al mașinii și sistemului patentat CSD de distribuție a soluției de curățare uniformă pe suprafață.

Taski Echipamente curatenie

Poți afla mai multe detalii despre produsele prezentate mai sus accesând paginile web. Întreaga ofertă de echipamente pentru curățenie marca Taski o găsești în magazinul online www.serveteledehartie.ro/73-echipamente-curatenie-taski