Festivalul „Drumul Lemnului” și „Târgul Lăptarilor” la Câmpulung Moldovenesc
29/09/2017
Simfonii de Toamnă- Arii celebre de muzică clasică la Suceava
21/09/2017
Arată-le pe toate

De ce să alegi mobilier realizat pe comandă pentru unitatea ta de cazare

Orice unitate de cazare, indiferent că este motel, hotel sau pensiune are nevoie de mobilier pe măsură, de bună calitate, care să fie așezat în fiecare cameră. De regulă, fiecare cameră are nevoie de paturi duble sau twin, dulapuri, noptiere, comode, mese de cafea și scaune.

Cum fiecare hotelier dorește ca mobilierul său să fie unic, personalizat, cei mai mulți aleg să își realizeze mobila la comandă, după propriile preferințe de design dar și în funcție de dimensiunile dorite.

Mobilierul realizat pe bază de comandă a fost văzut timp de decenii ca având una dintre cele mai înalte calități, tocmai pentru a fi amplasat într-o unitate de cazare, și pe bună dreptate! În ciuda progreselor rapide ale tehnicilor computerizate de fabricație, nimic nu depășește calitatea unui produs realizat la comandă nu în serie ca cele întâlnite în comerț.

În primul rând să ne uităm la secretele din spatele tehnicilor de fabricație aplicate mobilei, care o fac atât de uimitoare. În primul rând, există răsucirea lemnului, care poate face modele incredibil de complicate prin rotirea unei bucăți de lemn.

Tehnicile computerizate de fabricație nu pot crea nimic aproape la fel de bun ca mobilierul personalizat realizat de un meșter calificat. Acest lucru se datorează faptului că roboții și mașinile încă nu dispun de inteligența artificială pentru a supraveghea un design complicat. Ca urmare, mobilierul făcut de roboți trebuie să utilizeze modele mult mai simple. Anumite elemente ale modelelor populare nu pot fi create de mașinării, dar în schimb necesită mâinile calificate ale unui meseriaș.

Apoi design-ul trebuie, de asemenea, luat în considerare. Producătorii de mobilă la comandă cunosc toate aspectele legate de proiectarea de produse excelente. Rezultatul este că aceste articole sunt create la un nivel mult mai ridicat.

În primul rând, produsul poate fi proiectat special pentru nevoile clientului. Produsele pot avea funcții suplimentare adăugate pentru nevoile specializate ale hotelierului. În al doilea rând, designul se poate potrivi cu alte piese de mobilier pe care acesta le-ar putea avea deja. Produsul final va fi de calitate superioară, iar piesa se va potrivi perfect cu restul camerei.

Apoi să examinăm materialele. Există o serie de motive pentru care producătorii de mobilier pot crea produse cu materiale mai bune. Principalul motiv este prețul. Magazinele de mobilier standard caută, de obicei, cea mai ieftină cale de a produce un produs pentru a-l vinde cu cele mai mari marje. Între timp, producătorii de mobilier la comandă pot folosi materiale mult mai bune. Ei au, de asemenea, opțiunea de a obține lemn de proveniență locală sau lemn specializat, care poate avea caracteristici distincte în comparație cu lemnul generic utilizat în produsele fabricate în masă. Din nou, acest lucru are ca rezultat un produs finit mai bun pentru client. Materialele pot fi alese pentru a se potrivi cu alt mobilier din cameră sau pentru caracteristicile specifice ale acestora, cum ar fi rezistența, culoarea sau chiar textura. Când cumperi mobilier standard, acest tip de flexibilitate este imposibilă.