Bucovina Acoustic Park 2019 Vatra Dornei
Bucovina Acoustic Park 2019 Vatra Dornei
06/05/2019
Targul de nunti Bucovina 2019
Târgul de Nunţi Bucovina 2019 va avea loc între 14 şi 17 Februarie la Iulius Mall Suceava
05/02/2019
Arată-le pe toate

Conacul Zăicești pregătește multe surprize culinare pentru sezonul de vară 2019

Restaurant Conacul Zaicesti

Pensiunea Conacul Zăicești din Botoșani este locul unde poți să petreci clipe de răsfăț și relaxare, departe de agitația urbană. Fost conac boieresc, pensiunea încântă prin arhitectura sa și prin serviciile puse la dispoziția musafirilor săi. Locația te îndeamnă la relaxare într-un cadru natural, în încăperi confortabile, demne de invitați de seamă.

Pensiunea deține un Salon Verde, cu o capacitate de 60 de locuri, un loc care evocă epoca dantelelor scrobite, a lornioanelor, a corsetelor și a umbreluțelor menite să te apere de soare.

În Cerdac, se pot organiza petreceri stropite cu vinuri nobile, seri cu prietenii sau cu familia și se pot degusta mâncăruri alesecu gusturi venite din vremuri îndepărtate.

La Conacul Zăicești ai posibilitatea de a descoperi adevăratul tradițional românesc al bucătăriei locale.

Conacul pregătește multe surprize culinare pentru sezonul de vară 2019. Ca în fiecare an, întreaga echipă se mobilizează pentru a oferi oaspeților lor preparate noi, gătite cu multă dăruire. Și în acest sezon cald, meniul va fi unul complex, în care toate ingredientele vor fi prudent asociate, pentru a scoate în evidență finețea fiecărui preparat în pace.

A ține la siluetă este ceva nemaiauzit la Conacul Zăicești. Aici, se pot servi atât preparate tradiționale românești cât și rețete din bucătăria internațională. Cine vine să mănânce în restaurantul pensiunii sau în Grădina de Vară cu siguranță se va întoarce cât de curând să își răsfețe papilele gustative din nou. În zilele însorite, terasa este un loc numai bun de petrecere a timpului liber la aer curat.

Doar aici vei fi ospătat ca un mare boier cu bucate alese precum Condurul Domniței, Platoul Vistiernicului, Merindele Ciobanului, Friptura Boierului, etc și cu vinuri nobile special selectate și atent servite. Pe lângă aceste bucate, oaspeții mai pot servi: calamar la cuptor umplut cu brânză feta garnisit cu ardei gras, dovlecei și hribi, mușchi de vită pe piatră încinsă, cotlete de berbecuț la tigaie cu fistic, aripioare pane şi crispy de pui, cartofi wedges şi sos de iaurt, fasole cu ciolan afumat, cocoș de munte undit îndelung până la frăgezire, tartar de somon cu legume, berbecuț la proțap, mistreț vânătoresc, tochitură moldovenească, salată mixtă cu vită și fulgi de parmezan, confit din pulpă de raţă cu varză călită şi mămăliguţă iar ca desert poți încerca o porție din tortul casei cu blat crocant de biscuiți sau papanași cu smântână și dulceață de afine, clătite umplute la cuptor, papanași și nu vei da greș.

În cadrul conacului se pot organiza nunți, cumătrii, majorate și alte petreceri, pensiunea fiind locul perfect de a transforma evenimentele importante din viața ta într-o experiență de neuitat.

Conacul Zăicești este locul perfect pentru ospăț, odihnă și taifas în orice anotimp. Află mai multe despre această locație accesând pagina web www.facebook.com/ConaculZaicesti