peleti rumegus fag+molid
Peleții din rumeguş – o soluţie de încălzire rentabilă pentru pensiuni
15/09/2020
Bucovina
Relaxare la pensiunile din Bucovina
09/07/2020
Arată-le pe toate

Descoperă avantajele acoperișului de țiglă metalică

tabla tip tigla metalica

Atunci când îți construiești o casă, fundația și acoperișul sunt extrem de importante pentru confortul, rezistența și siguranța acesteia. În ultimii ani tot mai mulți sunt aceia care atunci când vine vorba despre acoperiș optează pentru țiglă metalică. Magazinul online MihuShop al distribuitorului Acoperisuri Metalice SRL MIHU pune la dispoziția tuturor celor interesați țiglă metalică în diferite variante de profile. Întreaga ofertă de astfel de acoperișuri de țiglă metalică poate fi găsită la adresa www.mihushop.ro/tabla-tip-tigla-metalica.

Există mai multe avantaje pe care un acoperiș de țiglă metalică îl poate oferi, iar cele mai importante avantaje cu privire la acest tip de acoperiș pot fi găsite în ceea ce urmează.

Durabilitatea investiției

Investiția într-un acoperiș de țiglă metalică este inițial mai mare decât într-un acoperiș din alte tipuri de materiale. Însă trebuie spus că datorită rezistenței foarte mari a acoperișului și datorită durabilității acestuia la toți factorii de mediu, această investiție este una pentru cel puțin 30 de ani, putând ajunge și până la 50 de ani. În consecință este foarte posibil ca atunci când optezi pentru un acoperiș din țiglă metalică să faci o investiție pe viață.

Usurința de a întreține acest acoperiș

Un acoperiș din țiglă metalică are nevoie de o întreținere minimă și aceasta se poate efectua foarte ușor. Odată ce acoperișul este instalat respectând indicațiile și este montat de o echipă de profesioniști, acest tip de acoperiș poate să reziste la orice condiții meteo și spre deosebire de acoperișurile din țiglă ceramică, cel de țiglă metalică este foarte ușor de întreținut, nefiind nevoie de înlocuirea țiglelor sparte sau a celor deteriorate.

Beneficiezi de o izolare fonică superioară

În ciuda faptului că multă lume are impresia că un acoperiș metalic va fi unul care nu va asigura o izolare fonică eficientă și poate chiar să fie zgomotos la vânt puternic, trebuie spus că este tocmai invers. Astfel, atunci când optezi pentru un acoperiș din țiglă metalică vei putea să te bucuri de o izolare fonică extrem de eficientă. Acoperișul metalic împreună cu materialul folosit pentru izolare și cu podul casei reprezintă o combinație perfectă pentru cea mai bună izolare fonică a unei case.

Dacă vrei să beneficiezi de toate avantajele pe care un acoperiș din țiglă metalică îl oferă, accesează chiar acum www.mihushop.ro. Vei descoperi aici întreaga ofertă de astfel de acoperișuri din țiglă metalică pe care Linda Ecotil le comercializează. Oferta de țiglă metalică a celor de la ACOPERISURI MIHU propune diferite profile ale producatorului BlachoTrapez: Germania Simetric, Kingas Eco, Ice Crystal, Janosik Oricare dintre aceste profile de țiglă metalică este disponibilă în diferite nuanțe de culori și la diferite dimensiuni astfel încât să fie o variantă ideală pentru fiecare client, indiferent de aspectul exterior al casei unde urmează a fi montat un acoperiș din țiglă metalică.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul acoperișurilor de țiglă metalică, MIHU ACOPERISURI te așteaptă cu prețuri de producător extrem de avantajoase. Intră pe www.mihushop.ro pentru a găsi acoperișul de țiglă metalică potrivit pentru casa ta!