„Zilele Culturii Polone”, ediția a-XIX-a, la Suceava
07/09/2017
O noua ediție a Târgului de Antichități de la Iulius Mall Suceava
31/08/2017
Arată-le pe toate

ATV-uri noi in Bucovina

Una dintre modalitatile de a-ti petrece timpul liber si de agrement cand esti in vacanta in Bucovina, sau nu numai, este inchirierea unui ATV sau plimbarea cu propriul tau ATV.

Toate vehiculele de teren sau ATV-urile, asa cum sunt ele numite in mod obisnuit, sunt practic biciclete motorizate cu patru roti. Un ATV se localizeaza intre motocicletele standard si masinile normale, chiar daca acestea sunt vehicule de teren. Numele in sine specifica ca este un vehicul de teren, ceea ce inseamna ca poate fi condus aproape pe toate suprafetele, inclusiv pe drumuri din beton, zone de desert, teren accidentat, pasuni, drumuri forestiere, etc. Acestea sunt concepute pentru a face fata tuturor tipurilor de drum, cu probleme sau nu, dealuri sau vai si multe altele.

Acestea sunt concepute pentru a oferi confortul de a conduce peste tot si de a ajunge chiar si in zonele indepartate inaccesibile altor vehicule, motiv pentru care foarte multi sunt adeptii acestor mijloace de transport.

ATV-ul este un vehicul popular ce poate fi ales atunci cand obiectivul este de a face o plimbare plina de aventura, distractiva dar desfasurata in conditii de siguranta.

Problema apare atunci cand transporti sau muti ATV-ul dintr-un loc in altul, deoarece nu este acelasi lucru cu incarcarea si mutarea unei biciclete. Pentru a transporta ATV-ul, trebuie sa cauti o remorca durabila, de inalta calitate, din aluminiu. Pentru cei care intentioneaza sa-si transporte quad-urile o data sau de doua ori pe an, inchirierea unuia este suficienta.

Nu lasa problema transportului sa te tina departe de sentimentul de adrenalina pe care o poti obtine in timp ce te poti plimba prin padure sau prin alte locuri cu ATV-ul.

Daca totusi doresti sa achizitionezi un ATV nou, o poti face cumparand unul de la Atvio Romania, din Suceava. Site-ul lor, www.atv-quads.ro este destul de reprezentativ iar astfel poti alege unul din zecile de modele de ATV-uri, importate din Germania. Chiar daca nu esti din Suceava, poti comanda unul iar livrarea este gratuita prin curier, fix la tine acasa. In plus, vei primi o casca bonus pentru fiecare vehicul cumparat.