Ofertă Crăciun 2018 la Complex Lions
19/10/2018
Avantajele instalarii unui acoperis metalic la unitati de cazare
04/06/2018
Arată-le pe toate

Asigură siguranța casei tale prin instalarea unui acoperiș metalic

Banner Ludwk Profil

Acoperișurile reprezintă o parte importantă a unei clădiri și sunt proiectate să reziste la condiții meteorologice extrem de violente și să te protejeze de acestea.

Acoperișurile metalice au devenit rapid o opțiune populară pentru proprietarii de case din diverse motive. De fapt, acoperișurile metalice au multe avantaje față de alte materiale de acoperire. Pentru început, viața acoperișurilor metalice este destul de lungă. Ele pot rezista cât casa în sine, dacă sunt instalate corect. Acest tip de acoperiș poate să nu absoarbă apa, să reziste vânturilor puternice și să nu permită zăpezii să se acumuleze.

În trecut, acoperișurile metalice au fost utilizate în cea mai mare parte pe clădiri comerciale, industriale și agricole, dar tehnologia de astăzi a făcut ca și pe aplicațiile rezidențiale, aceste tipuri de acoperișuri să fie practice și economice. Dacă ai în vedere înlocuirea acoperișului, consideră că metalul este o posibilitate.

Dacă dorești să oferi un aspect elegant casei tale prin instalarea unui acoperiș elegant, acoperirea metalică te va ajuta foarte mult.

Acoperișurile metalice sunt rezistente la foc, mucegai, insecte și putregai. În mod evident, acoperișurile metalice oferă o mulțime de beneficii consumatorului, deci nu este surprinzător de ce devin din ce în ce mai populare. Majoritatea companiilor își garantează produsele până la 50-60 de ani. Tabla pentru acoperișuri este foarte ușoară.

Un alt plus este că acoperișurile metalice se montează rapid și ușor. O persoană cu experiență poate monta întreaga suprafață într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Calitatea rezistenței la foc a unui acoperiș metalic este unul dintre cele mai importante avantaje. Țigla metalică  este ignifugă, fiindu-i acordată o clasă de clasificare A – cea mai mare valoare pe care o poate primi materialul.

Țigla metalică reflectă căldură radiantă departe de casa ta. Astfel se minimizează câștigul de căldură în timpul zilei, ceea ce are potențialul de a reduce costurile de energie din locuința ta. Acest lucru aduce beneficii și mediului înconjurător.

Acoperișurile din țiglă metalică se găsesc într-o gamă largă de stiluri și culori care vor dura generații.

Un furnizor de tablă acoperiș cum ar fi țiglă metalică sau tablă cutată precum și de alte accesorii necesare instalării unui acoperiș eficient și sigur este compania Ludwk Profil din județul Suceava. Furnizorul asigură o durată de viață a produselor sale de 60 de ani și este distribuitor autorizat a produselor marca Bilka.

Vei rămâne cu siguranță plăcut surprins de calitatea, diversitatea, promptitudinea și seriozitatea întregii echipe Ludwk Profil, a serviciilor prestate și a produselor comercializate de către aceștia.