Produsele cosmetice organice sunt la mare căutare în 2019
31/01/2019
serbarile zapezii 2019 vatra dornei
Serbările zăpezii 2019 Vatra Dornei
29/01/2019
Arată-le pe toate

Apartamente noi cu 2/3 camere în Iași, rate la dezvoltator

Fusion-Towers Iasi

În ultima perioadă de timp, municipiul Iași a cunoscut o adevărată renaștere urbană cauzată pe de o parte de interesul cumpărătorilor pentru locuințe noi reprezentate de case și apartamente cât și de investițiile realizate de autoritățile publice locale sau de marile entități comerciale.

Ansamblu rezidential Fusion Towers Iasi

Complexul rezidențial Fusion Towers amplasat pe șoseaua Nicolina, 120A propune un concept inovator de stil de viață urban și a fost conceput cu scopul de a redefini standardele locative din Iași, oferind spre vânzare beneficii reale celor care vor să înceapă o viață nouă într un cadru deosebit și într-un apartament caracterizat de un grad ridicat de confort, modern și spațios.

Regimul de înălțime al celor 3 blocuri de locuințe care fac parte din acest ansamblu imobiliar este de 10 etaje. Locuințele oferă un aer de intimitate și de siguranță tuturor locatarilor iar numărul total de unități locative construite și predate până în acest moment este de 46 apartamente cu 1, 2 sau cu 3 camere. Cât de curând vor fi gata și alte noi locuințe în cadrul acestui complex, locuințe ale căror compartimentări interioare și dotări îi vor surprinde plăcut pe cei interesați încă de la prima vizită.

Amplasamentul proiectului este unul foarte bine gândit având în vedere faptul că în imediata apropiere se află stații pentru mijloacele de transport în comun, școli, supermarket-uri, instituții publice, o frumoasă zonă de recreere dar și cea mai importantă galerie comercială de pe raza Moldovei.

Toate apartamentele Fusion Towers dispun de:

  • compartimentări deosebite
  • spații generoase
  • finisaje moderne și excelente
  • balcoane deschise, stil terasă
  • echipamente și materiale de construcție de cea mai bună calitate
  • soluții de design inovative

Noul proiect imobiliar Fusion Towers este caracterizat de o gamă diversă de compartimentări interioare și spații locative diverse care cu siguranță vor mulțumi chiar și cele mai exigente pretenții în materie de locuințe. Apartamentele sunt spațioase și foarte bine compartimentate, iar confortul și funcționalitatea sunt cele mai importante nevoi.

Viitorii proprietari au posibilitatea de a achita noile locuințe integral făcând plata cash, pot opta pentru un credit bancar sau pot opta pentru ratele directe la dezvoltator pentru o anumită perioadă de timp. Mai multe detalii referitoare la posibilitățile de plată se pot găsi pe site-ul web www.fusion-tower.ro

Construit după cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere, Fusion Towers beneficiază și de  un loc de joacă pentru cei mici dar și de locuri de parcare subterane și exterioare . Copiii se pot juca în liniște și în siguranță sub atenta supraveghere a părinților iar autovehiculele locatarilor se vor afla permanent într-o zonă sigură.

GARSONIEREhttps://www.fusion-tower.ro/apartamente/1-camera/

APARTAMENTE 2 CAMEREhttps://www.fusion-tower.ro/apartamente/2-camere/

APARTAMENTE 3 CAMEREhttps://www.fusion-tower.ro/apartamente/3-camere/