5 investiții necesare pentru a deschide un atelier de tâmplărie
5 investiții necesare pentru a deschide un atelier de tâmplărie
13/10/2022
Recomandare de cazare şi restaurant în staţiunea turistică Slănic Moldova
Recomandare de cazare şi restaurant în staţiunea turistică Slănic Moldova
12/09/2022
Arată-le pe toate

6 moduri în care te ajută un card de cumpărături

6 moduri în care te ajută un card de cumpărături

Cardurile de cumpărături sunt produse flexibile și accesibile la care apelează tot mai multe persoane atunci când își doresc să achiziționeze anumite bunuri. Un card de cumpărături este util, mai ales cand îți oferă posibilitatea de a plăti cumparaturile în mai multe tranșe, fără dobândă. Bonusul primit îți facilitează tranzacțiile viitoare. Poți utiliza banii oricând ai nevoie, insa trebuie să te asiguri că până la data scadentă rambursezi sumele datorate astfel cum este indicat de banca in extrasul de cont.

Cardurile de cumpărături sau de credit sunt o variantă de ajutor atunci cand nu ai  toți banii necesari achiziției unor produse sau nu vrei să plătesti suma într-o singură tranșă. Urgențele pot fi acoperite tot cu un card de cumpărături. Cu alte cuvinte, ai la dispoziție o linie de credit, de la instituția emitentă, pentru plata unor produse și servicii, ori de câte ori ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să returnezi sumele datorate la timp. Poți beneficia de avantajele oferite de un card de cumpărături în moduri la care nu te-ai gândit, motiv pentru care am pregătit pentru tine câteva sugestii și recomandări.

1. Informare și documentare

Până la beneficii și avantaje la shopping trebuie să ai instrumentul necesar. Poți obține cardul tău de cumpărături aplicând aici, cu până la 24 de rate fără dobândă, în peste 9.500 de magazine partenere, bonus pentru cumparaturile tale si zero lei taxă de emitere.

Nu ești convins? Verifică online oferta pentru a vedea ce beneficii ai, precum si condițiile necesare pe care trebuie sa le indeplinesti. Limita de credit acordată este de până la 3 venituri nete, în funcție de criteriile de eligibilitate stabilite de bancă.

2. Cumpărături fără limite

Un card de cumpărături bine ales îți oferă posibilitatea de a achiziționa aproape tot ceea ce îți dorești. Ai o gamă largă de produse, electronice, electrocasnice, materiale de construcții, mobilier, servicii auto și de sănătate, articole sportive, fashion și cosmetice, pe care le poți plăti cu un card de cumpărături avantajos.

3. Plata în rate, fără dobândă

Cardul de cumpărături îți permite să cumperi ceea ce ai nevoie, de la comerciantii parteneri de la care poți obține oferte avantajoase și plata în rate fixe, fără dobândă. Sa ai grija sa să rambursezi sumele datorate pana la data scadentei de plată ale ratelor, pentru a nu plăti în plus nicio dobândă.

Ai șansa de a achita eșalonat, orice produs sau serviciu la valoarea lui.

4. Recompensă bonus

Un card de cumpărături avantajos te răsplătește pentru fiecare tranzacție comercială realizată pe teritoriul României sau în străinătate. Astfel, primești un procent bonus din valoarea fiecărei plăți. Bonusul acumulat il poti utiliza pentru viitoare tranzacții, în magazinele partenere.

5. Retragere de numerar

Dacă ai o urgență și ai rămas fără bani, poți retrage cash de la ATM, din contul cardului de cumpărături. Este o soluție pentru momentele deosebite.

6. Perioadă de grație generoasă

De câte ori faci cumpărături cu cardul de credit poti beneficia de o perioada de grație de până la 45 de zile.

Rambursarea la timp, lunar, a sumei de plată, îți oferă posibilitatea de a avea o perioadă de creditare nelimitată pentru cumpărături.

Cardul de cumpărături este un instrument util și avantajos dacă știi cum să îl folosești pentru a obține beneficii maxime. Aplici rapid pentru cardul de cumpărături online, îl folosești la plata produselor și serviciilor din magazinele partenere și rambursezi lunar ratele, la timp. Primești bonus, pe care îl folosești la viitoarele cumpărături. Un astfel de card este și o plasă de siguranță pentru momente neprevăzute.